Google Ads byrå

Vi hjälper dig få fler kunder från Google

Adster är en certifierad Google Ads-byrå som hjälper dig att annonsera för potentiella kunder som söker efter dina produkter eller tjänster.

Uppdaterad: april 12, 2024

Kära företagare...

Vill du få fler kunder från Google? Då har du kommit rätt!

Vi hanterar dina annonser på rätt sätt så att din försäljning ökar och ditt företag växer.

Låt oss hjälpa dig att…

– Öka din försäljning och hitta nya kunder.
– Marknadsföra och bygga ditt varumärke.
– Förbättra dina resultat och öka din avkastning.

Oavsett om du vill öka din försäljning eller generera fler leads så hjälper vi dig att nå dina mål.

Vad är Google Ads och varför är det viktigt?

Google Ads (tidigare känt som AdWords) är ett annonsverktyg som gör det möjligt att skapa annonser för att marknadsföra din webbplats på Google. Det är otroligt viktigt, eftersom om du inte syns på Google, kommer ingen hitta det du erbjuder.

Varje dag genomförs cirka 50 miljoner sökningar på Google bara i Sverige. Detta gör Google till den största marknadsplatsen i Sverige och det visar på hur värdefullt Google Ads är för ditt företag.

3 steg för att synas på Google

1. Få ett prisförslag

Om du är intresserad av att öka din synlighet och nå ut till fler kunder genom lönsam annonsering på Google, är det dags att få ett prisförslag.

2. Skräddarsydd strategi

Vi identifierar de sökord som era kunder använder baserat på er webbplats, produkt eller tjänst för att sedan skapa en strategi för att nå bästa möjliga ROAS.

3. Öka antalet kunder

Börja generera mer trafik till din webbplats och öka antalet leads och försäljning för ditt företag. Nu kan du dra nytta av alla fördelar som Google Ads har att erbjuda.

Hur fungerar Google Ads?

Målgruppsinriktning

Nå ut till rätt personer med Google Ads genom att rikta dina annonser för målgrupper baserat på geografisk plats, intressen och beteenden.

Träffsäkra annonser

Med Google Ads kan ni annonsera för potentiella kunder som aktivt söker efter de produkter eller tjänster som ni erbjuder.

Sökord

Identifiera vilka sökord du vill att din verksamhet ska synas på. För de flesta företag är Google Ads en lönsam marknadsföringskanal.

Betala per klick

Du betalar endast för de personer som faktiskt klickar på dina annonser. Det innebär att du slipper lägga pengar på annonser som inte genererar någon trafik.

Sätt valfri budget

Med Google Ads bestämmer du själv hur mycket du vill lägga på din annonsering. Ju högre budget, desto fler klick kan du få på dina annonser.

Få resultat direkt

Med Google Ads kan du få resultat direkt, till skillnad från SEO som är en mer långsam process. Du kan synas högst upp på Google direkt efter att dina annonser har godkänts.

Upptäck våra kunders resultat med Google Ads

Många byråer och så kallade ”experter” lovar guld och gröna skogar, men hos oss är det faktiska resultat som räknas.

Och här är beviset!

2.72 miljoner i försäljning genom Google Ads

Varför behöver jag en Google Ads-byrå?

Dåligt optimerad Google annonsering leder det till dyra klick, låg synlighet och dålig försäljning. Därför behöver du en Google Ads-byrå som hanterar dina annonser på rätt sätt så att din försäljning ökar och ditt företag växer.

Vad kostar det att annonsera på Google?

Det är ingen hemlighet att Google Ads är ett av de bästa sätten att få kunder på, eftersom användaren aktivt söker efter det du erbjuder och du betalar bara när någon klickar på din annons.

Men det gäller att man skapar och hanterar annonserna på rätt sätt för att få bästa möjliga resultat.

Så vad kostar Google Ads?

För att det ska bli så enkelt som möjligt så har vi skapat en video som tar dig igenom de viktigaste faktorerna som påverkar kostnaden per klick.

Om du behöver hjälp av en Google Ads-byrå som sköter allt detta åt dig, är du välkommen att kontakta oss.

Linus Eriksson på Adster Google Ads byrå
Linus Eriksson, Google Ads-specialist

Möt din personliga Google Partner

Genom att samarbeta med Adster, kommer du att få jobba tillsammans med en certifierad Google Partner från Norrland, som kommer att vara din personliga kontaktperson under hela samarbetet.

Vad våra kunder säger om oss

Yasmine

⭐⭐⭐⭐⭐
"Riktiga proffs på Google Ads! Vi har arbetat med Adster i över ett år nu och enligt oss är dem en av Sveriges vassaste byråer. Vi har även fått mängder med tips om hur vi kan öka vår konvertering."

Åsa

⭐⭐⭐⭐⭐
"Bästa digitalbyrån! Vi på Psykoterapi Kabinett har provat flera innan Adster och är supernöjd. Linus är så proffsig på det han gör. Rekommenderas varmt!"

Jonas

⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag har använt mig av Adster i ett par månader nu och är väldigt nöjd med resultaten. Fått hjälp med att öka lokala närvaron med sökmotoroptimering och generera fler leads från Google annonsering!"

Max

⭐⭐⭐⭐⭐
"Vi har jobbat med Adster i över ett år nu och är mer än nöjda med resultaten. Suverän svarstid när man har några frågor eller funderingar. Rekommenderar Linus på Adster alla dagar i veckan."

Jack

⭐⭐⭐⭐⭐
"Adster är ett mycket seriöst och proffsigt företag som verkligen vill kunden väl. Deras expertis inom SEO och Google Ads har lett till mätbara framsteg för vårt företag. Jag är mycket nöjd och ser fram emot att fortsätta vårt långsiktiga samarbete."

Malin

⭐⭐⭐⭐⭐
"Efter att testat flera olika byråer så kan jag säga att Adster är bästa valet för SEO och Google Ads. Bra kommunikation och Linus vet verkligen vad han håller på med. Rekommenderar Adster till alla som vill ta sin Google marknadsföring till nästa nivå!"

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Kostnaden för Google Ads varierar beroende på din bransch och hur hög konkurrensen är. Det finns branscher där de mest eftertraktade sökorden kan kosta över 100 kronor per klick, medan i andra branscher kan kostnaden vara så lite som 3-4 kronor per klick.

För att få en bättre uppfattning om vad Google Ads kommer att kosta för just ditt företag, kan ni kontakta oss för en grundlig sökordsanalys.

Det är upp till dig att bestämma hur mycket du vill spendera på annonsering. Vi har kunder som spenderar så lite som 200 kr per dag till tusentals kronor.

Men det är viktigt att tänka på att ju mer du spenderar, desto större är chansen att du når ut till en större målgrupp och därmed ökar dina chanser att få fler potentiella kunder.

Kostnaden för att anlita en Google Ads-byrå varierar beroende på flera olika faktorer, som till exempel storleken på ditt Google Ads-konto, byråns erfarenhet och vilka tjänster du behöver.

Vissa byråer tar en fast avgift för sina tjänster, medan andra tar en procentandel av den totala summan du spenderar på annonsering.

Om du är intresserad av att anlita oss kan du kontakta oss för att få ett prisförslag. Vi går igenom ert Google Ads-konto tillsammans och ger er en offert.

Nej, hos oss behöver ni inte oroa er för bindningstider eller uppstartskostnader.

Med rätt hantering och löpande optimering av er Google annonsering kan du se snabba resultat inom 1-2 veckor. Vi har hjälpt flera företag med öka sin försäljning och genererat fler leads till sin verksamhet.

Vi har utvecklat en personlig rapporteringspanel där varje kund har tillgång till sina viktigaste nyckeltal (KPIs) kopplade till Google Ads. Denna panel uppdateras dagligen och ger en tydlig och lättförståelig översikt över dina kampanjresultat.

Du kan själv justera datumintervall i panelen för att se specifika perioders resultat och jämföra dessa med tidigare prestationer. Detta innebär att du i realtid kan följa dina kampanjers effektivitet och framgång.

Med Google Ads kan du snabbt synas på Google och börja generera trafik till din webbplats. Du har fullständig kontroll över dina annonser, inklusive hur mycket du vill spendera, vilken målgrupp du vill rikta annonserna mot och var de ska visas.

För de flesta företag är Google Ads en av de mest lönsamma och effektiva marknadsföringskanalerna när det gäller att konvertera nya besökare till betalande kunder.

Såklart, och vi använder strategier som få byråer känner till…

Med Google Shopping annonser kan du synas högst upp på Google när potentiella kunder söker efter dina produkter, med produktbild och pris direkt i sökresultaten.

För många e-handlare är Google Shopping den mest lönsamma marknadsföringskanalen. En undersökning visar att 36% av all produktupptäckt online kommer från Google Shopping och att 49% av köpare säger att de använder Google för att upptäcka nya produkter

Det beror på ditt företags mål och behov. Google Ads fungerar bäst om du vill se snabba resultat på kort tid. Däremot om du vill öka din organiska trafik över tid och få en bredare synlighet på sökmotorer så är SEO bättre.

Det finns ingen regel som säger att du måste välja en metod framför den andra – faktum är att du kan dra nytta av båda teknikerna genom att kombinera dem.

Eftersom både SEO och Google Ads kan förbättra din digitala synlighet kan det vara en bra idé att ha båda i din marknadsföringsstrategi.

Vi skiljer oss från andra byråer genom att enbart fokusera på SEO och Google Ads, med målet att vara experter inom dessa områden. Vi använder inga standardiserade lösningar, utan skapar alla annonser manuellt och bygger landningssidor för dina tjänster för att du ska få den bästa möjliga avkastningen.

Ja, det stämmer. Adster är en certifierad Google Partner 2024. Det innebär att vi uppfyller de olika kraven för att vara en auktoriserad partner inom Googles annonsplattform. Vi är en av Sveriges främsta AdWords-byråer, baserat på faktorer såsom kundlojalitet, tillväxt och expertis.

För att uppnå statusen som Google Partner har vi levererat framgångsrika resultat till våra kunder, hanterat betydande annonsbudgetar och har certifierade Google Ads-konsulter.

Ja, vi erbjuder företag en gratis Google Ads-analys av ert befintliga konto. Minimumbudget för att kvalificera sig är 7 500 kr/mån.

Få ett prisförslag

Vi gör en individuell bedömning utifrån dina behov. Fyll i dina uppgifter eller ring 010-4912909 för ett prisförslag.