Få en kostnadsfri Google Ads-analys

Vi utmanar er marknadsföring på Google genom att erbjuda företag en skräddarsydd analys av ert befintliga Google Ads-konto.

Så här går det till

1. Introduktion

Efter att du har skickat din förfrågan, inleder vi med ett kort inledande samtal där vi lär känna din verksamhet och diskuterar din tidigare erfarenhet av Google Ads.

2. Analys

När du ger oss behörighet att granska ditt Google Ads-konto, inleder vi vår analys. Vi säkerställer att ditt konto följer bästa praxis för att maximera din ROI.

3. Uppföljning

Efter avslutad analys genomför vi en personlig genomgång över telefon eller videomöte, där vi går igenom vad som är bra och eventuella områden som kan förbättras.

Så säger våra kunder

Behöver jag en Google Ads-analys?

Dåligt optimerad Google annonsering leder det till dyra klick, låg synlighet och dålig försäljning. Därför behöver du en Google Ads-analys som säkerställer att ditt konto följer bästa praxis för att maximera din investering.

Linus Eriksson på Adster Google Ads byrå
Linus Eriksson, Google Ads-specialist

Möt din personliga Google Partner

Genom att samarbeta med Adster får du tillgång till en certifierad Google Partner från Norrland, som kommer att vara din personliga kontaktperson under din Google Ads-analys och säkerställa att ditt konto följer bästa praxis och blir så effektivt som möjligt.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

En Google Ads-analys ger en omfattande översikt över hur effektivt dina annonser presterar och är avgörande för att planera och genomföra en välstrukturerad annonsstrategi. Genom att analysera kampanjer, annonsgrupper, sökord, annonstexter och målgrupper får du värdefulla insikter för att förbättra prestandan och optimera dina annonser.

Det varierar beroende på kontots storlek och komplexitet. Vanligtvis tar det några arbetsdagar att genomföra en grundlig analys.

Vi erbjuder en kostnadsfri Google Ads-analys, förutsatt att din annonsbudget överstiger 10 000 kr/mån. Våra Google Ads-specialister kommer att noggrant granska ditt konto och återkomma med skräddarsydda förslag för att optimera era kampanjer och maximera resultatet.

Du kan hitta ditt Google Ads ID genom att logga in på ditt Google Ads-konto. Ditt ID kommer att visas i övre högra hörnet. Om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta vår support.

Nej, att ansöka om en Google Ads-analys är kostnadsfritt och ej bindande.

Call Now Button