Webbyrå

Vi skapar hemsidor som engagerar & konverterar

Adster är en webbyrå som hjälper företag att skapa sökmotorvänliga hemsidor som genererar leads och ökar försäljningen från Google.

google partner badge, google reviews and trustpilot rating badges

Uppdaterad: juli 19, 2024

Kära företagare,

Är du redo att förvandla din hemsida till en kraftfull pengamaskin som drar in kunder dagligen?

Om du är redo för den resan, bör du spänna fast dig, eftersom vi har lösningen du letat efter.

Och vi skapar inte bara hemsidor som ser bra ut…

Utan vi har beprövade strategier och vet hur man bygger hemsidor på rätt sätt för att din försäljning ska öka och ditt företag ska växa.

Låt oss hjälpa dig att…

 • Öka din synlighet och nå nya kunder
 • Driva relevant trafik till din hemsida
 • Förbättra dina resultat långsiktigt

Oavsett om du redan har en befintlig hemsida som kräver förbättringar eller om du står inför att bygga en helt ny, så hjälper vi dig att nå dina mål.

Varför behöver jag en SEO-optimerad hemsida?

En hemsida som är optimerad för sökmotorer är en avgörande faktor för företag som vill lyckas online. Genom att anpassa din hemsida för SEO kan du inte bara effektivt presentera dina produkter eller tjänster, utan även synas på de söktermer som dina kunder letar efter. Detta är otroligt viktigt, eftersom om du inte syns på Google, kommer ingen att hitta det du erbjuder.

Varje dag genomförs cirka 50 miljoner sökningar på Google enbart i Sverige. Detta gör Google till den främsta marknadsplatsen i landet och visar hur värdefullt en väloptimerad hemsida är för din verksamhet i Östersund.

SEO optimerad hemsida som rankar högt på Google

Några av våra tidigare hemsidor

WordPress hemsida för Rekond Östersund
Snygg hemsida i WordPress för Psykoterapi Kabinett
Hemsida i WordPress för företaget Forever Flora

Så bygger du en framgångsrik hemsida

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när du vill skapa en framgångsrik hemsida som säljer bra. Här är några viktiga egenskaper som du bör fokusera på:

Användarvänlig

En effektiv webbplats ska vara lätt att hantera och uppdatera. Du bör inte behöva ständigt kontakta din webbyrå för små ändringar. Kontrollen över ditt innehåll är avgörande.

Löpande underhåll

Liksom en bil behöver din webbplats regelbunden service. Därför rekommenderar vi att du uppdaterar och underhåller din webbplats löpande. Om det behövs, kan vi hjälpa dig med detta.

Unik & intresseväckande

I dagens digitala värld är konkurrensen stor. Din webbplats behöver vara unik och snabbt fånga besökarens uppmärksamhet för att kunna sticka ut i mängden.

Enkel & effektiv

Besökare kommer till din webbplats med ett problem att lösa. Därför ska din webbplats erbjuda en lösning på ett enkelt och smidigt sätt.

Genomtänkt struktur

En välstrukturerad och lättförståelig webbplats främjar användarupplevelsen, ökar försäljningen och hjälper dessutom till med sökmotoroptimering.

Fängslande innehåll

Det du säger på din webbplats är av stor vikt. Kreativt och engagerande innehåll kan fånga besökarens intresse och vägleda dem till ett köp.

3 steg för en snygg och SEO optimerad hemsida

1. Få ett prisförslag

Oavsett om du saknar en webbplats, eller om din befintliga webbplats ser bra eller dålig ut, om den inte genererar nya kunder, är det dags att få ett prisförslag.

2. Skräddarsydd design

Under samtalet, dela med dig av dina mål. Vi vill lära känna dig och dina behov för att kunna ge dig en skräddarsydd strategi som kommer att fungera för dig.

3. Öka antalet kunder

När potentiella kunder börjar besöka din webbplats, kommer designen och innehållet att engagera dem och få dem att agera. Din webbplats blir som en magnet som attraherar nya kunder.

Vi hjälper många branscher

Under de senaste 10 åren har vi haft nöjet att designa hundratals webbplatser för kunder inom en mängd olika branscher.

Vi har samarbetat med fantastiska kunder inom följande nischer:

 • Arkitektur
 • B2B
 • Skönhet
 • Blogg
 • Catering
 • Konsulttjänster
 • Byggindustri
 • Kosmetika
 • Tandvård
 • E-handel
 • Utbildning
 • Underhållning
 • Finans
 • Fitness
 • Hälsa- och sjukvård
 • Advokat
 • Juridik
 • Tillverkning
 • Medicin
 • Ideella organisationer
 • Skadedjurskontroll
 • Fastighetsförvaltning
 • Fastighetsmarknad
 • Restauranger
 • Säkerhet
 • Sociala medier
 • Resor
 • Och många fler…
Linus Eriksson på Adster Google Ads byrå
Linus Eriksson, Google Ads & SEO-specialist

Möt din personliga webbyrå

Genom att samarbeta med Adster, kommer du att få jobba tillsammans med en certifierad Google Partner från Norrland, som kommer att vara din personliga kontaktperson under hela samarbetet.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

En webbyrå, även känd som digitalbyrå, är ett företag som specialiserar sig på att skapa, förändra eller förvalta olika webblösningar. Dessa lösningar är avsedda att användas i webbläsare och kan sträcka sig från enklare hemsidor till avancerade webbtjänster och webbapplikationer.

Beroende på företagets behov och projektets omfattning finns olika typer av webbyråer. Vissa fokuserar på ren webbdesign och webbutveckling för att producera hemsidor, medan andra använder no-code verktyg och integrerar olika tjänster för att leverera värde till sina kunder.

Ibland kan företag behöva speciallösningar för att möta unika krav, vilket kräver en byrå som kan bygga skräddarsydda lösningar. För strategiskt tänkande, användarinsikt och korrekta beslut kan man vända sig till en fullservicebyrå, som har den breda kompetensen för att stödja företaget i hela processen.

En webbyrå kan hjälpa företag med olika aspekter av deras webbprojekt och digitala närvaro. Först och främst kan de bistå med webbstrategi, där kund och webbyrå tillsammans sätter ramarna och förväntningarna för projektet, vilket leder till bättre kommunikation och kostnadseffektivitet. De kan även hjälpa till med att ta fram en grafisk profil och varumärkesplattform för att skapa en enhetlig grafisk kommunikation.

En webbyrå har även kompetens inom webbdesign, där de skapar en användarvänlig och visuellt tilltalande webbplats med hjälp av färg, form, bild och responsiv design. För att förverkliga webbdesignen ansvarar webbutvecklare för att programmera webbplatsens funktioner och säkerställa dess drift.

För företag som vill ha en försäljningskanal online kan webbyrån hjälpa till med att utforma och bygga en webshop, antingen från grunden eller genom färdiga försäljningsplattformar som Shopify eller WooCommerce.

Copywriting är en annan tjänst som webbyråer erbjuder, där skickliga copywriters skapar texter som engagerar målgruppen och väcker önskat beteende. Detta kan inkludera webbtexter, manus, nyhetsbrev och annonser.

För att öka synligheten på sökmotorer som Google kan en webbyrå hjälpa med sökmotoroptimering (SEO) genom att anpassa innehållet och tekniken på webbplatsen enligt Googles krav. Dessutom kan de hjälpa företaget att använda Google Ads för att nå målgruppen med precist formade kampanjer.

Det som skiljer oss från andra webbyråer är vår långa erfarenhet av att testa olika hemsidor och landningssidor inom olika branscher genom Google Ads och SEO, vilket har gett oss en gedigen kunskap om hur man strukturerar en hemsida för att uppnå maximal konverteringsgrad.

Vårt fokus ligger på tre viktiga områden: Webbdesign, SEO och Google Ads, med målet att vara experter inom dessa områden. Istället för att använda standardiserade lösningar skräddarsyr vi alla annonser manuellt och bygger hemsidor som är anpassade för dina specifika tjänster eller produkter.

Kostnaden för att anlita en webbyrå varierar beroende på flera olika faktorer, såsom projektets omfattning, specifika krav och byråns erfarenhet. Varje projekt är unikt, och behoven kan skilja sig åt mellan olika företag. Därför erbjuder vi skräddarsydda offertlösningar för våra kunder.

Vissa byråer tar en fast avgift för sina tjänster, medan andra tar betalt per timme. Om du är intresserad av att anlita oss kan du kontakta oss för att få ett prisförslag. Vi går igenom dina behov och mål tillsammans och erbjuder en kostnadseffektiv lösning för just ditt projekt.

Kostnaden för en hemsida varierar beroende på dina individuella behov; det kan också påverkas av antalet sidor och de funktioner du önskar. Vi på Adster erbjuder transparent prissättning, håller alltid våra priser konkurrenskraftiga och skräddarsyr gärna paket för att passa din budget. Som utgångspunkt börjar en hemsida från Adster på 25 000 kr.

Vi anser definitivt att svaret är ja, alla företag kan dra nytta av att ha en hemsida, och inte bara för att vi skapar utmärkta sådana! En hemsida är som ditt digitala skyltfönster, där du kan presentera dina produkter eller tjänster för en global publik.

Visst, det är möjligt att attrahera kunder utan en webbplats, men utan en säker och professionell hemsida kan ditt företags trovärdighet ifrågasättas. Så, oavsett om du siktar på att skapa en robust online närvaro eller bara vill uppfylla dina kunders förväntningar, står vi redo att hjälpa dig.

När det gäller bilder till din hemsida kommer vi att hjälpa dig att hitta högkvalitativa fotografier från antingen kostnadsfria eller betalda bildbanker. Vi kommer att behöva din hjälp för att hitta de bästa bilderna som passar just ditt företag.

DIY-webbdesign kan verka lockande, men ofta bjuder dessa webbplatser på problem som trasiga länkar, sega laddningstider och en estetik som inte håller måttet på mindre skärmar. Dessa brister kan vara kostsammare i längden, då dina potentiella kunder kan välja att vända sig någon annan för en smidigare webbupplevelse. Hos oss är användarupplevelsen i fokus och vi skapar överkomligt prissatta webbplatser som är designade för att engagera dina besökare och få dem att stanna kvar.

Nej! Vi har kunder över hela Sverige och världen över, och vi kommunicerar med dem via e-post, telefon och videomöten.

Nej, som kund står du själv för köp av domännamn och val av webbhotell. Detta ger dig total kontroll över domänen och webbplatsens filer ifall du någonsin vill byta leverantör.

Dock kan vi bidra med rekommendationer av pålitliga webbhotell och assistera dig med överföringen av den nya webbplatsen, för att göra processen så enkel som möjligt för dig.

Ja, vi ser till att alla hemsidor vi skapar lanseras med ett SSL-certifikat, som kan identifieras av det lilla hänglåset i URL-fältet. Vi prioriterar din digitala säkerhet högt, och detta ger också en trygghetskänsla för dina kunder. Vi skulle aldrig lansera en webbplats utan detta säkerhetslås.

Ja, grundläggande SEO ingår för alla våra hemsidor, vilket innebär att allt innehåll (bilder, text och videor) kommer att synas på Google. Men för att säkerställa att din hemsida får maximal synlighet och en hög position i organiska sökresultat rekommenderar vi att du även överväger vår dedikerade SEO-tjänst.

För att ytterligare öka din synlighet och nå ännu fler potentiella kunder erbjuder vi också betald annonsering genom Google Ads. Med Google Ads kan vi strategiskt marknadsföra din webbplats och synas på toppen av relevanta sökord.

Genom att använda både SEO och Google Ads kan du optimera din webbplats på flera fronter och dra nytta av både organisk och betald trafik.

Tiden för att skapa en hemsida varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. En enklare hemsida kan oftast färdigställas på några veckor, medan mer avancerade webbprojekt kan ta några månader. För att ge en mer exakt uppskattning behöver vi ha en bättre förståelse för dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss så kan vi ge dig en mer detaljerad tidsplan.

Absolut! Vi erbjuder hjälp med att uppdatera och förbättra befintliga hemsidor. Oavsett om du behöver små ändringar eller en omfattande uppdatering av design och funktionalitet, är vi redo att hjälpa dig.

Ja, vi erbjuder responsiv design för alla våra hemsidor. En responsiv hemsida anpassar sig automatiskt efter olika enheter och skärmstorlekar, vilket innebär att den ser bra ut och fungerar smidigt på både mobiltelefoner, surfplattor och datorer. En mobilanpassad hemsida är viktig för att erbjuda en bra användarupplevelse och för att uppfylla de moderna kraven på webbdesign.

Vi har erfarenhet av att skapa hemsidor för olika branscher och företag. Vi anpassar vår expertis för att möta dina specifika behov och branschkrav. Oavsett vilken bransch ditt företag verkar inom, är vi redo att leverera en skräddarsydd och professionell hemsida som representerar ditt företag på bästa sätt.

Fyll i formuläret nedan, eller skicka ett mejl till oss på [email protected] med information om vad du behöver samt en länk till din nuvarande webbplats. Om du hellre föredrar kan du också boka ett samtal med oss för att diskutera dina behov mer i detalj, så kan vi erbjuda en skräddarsydd offert.

Få ett prisförslag

Behöver du hjälp med en hemsida? Fyll i dina uppgifter eller ring 010-4912909 för ett kostnadsfritt prisförslag.

Call Now Button