Uppdaterad: september 23, 2023

Ta hjälp av en erfaren Google Ads specialist

Jag har arbetat med Google Ads i över 10 år. För stora varumärken som FXR, Gymshark och Women’s Best – och för mindre företag som psykologer, hantverkare och klädbutiker. Jag är även en certifierad Google Partner, ett säkert kort för en lönsam annonsering.

Använd min erfarenhet för att driva er Google Ads-annonsering och få fler kunder. Kom igång med Google Ads för endast 3 495 kr per månad.

Och ni kan avsluta samarbetet när som helst. (även om vår retention rate är på 95% 😉)

google ads specialist och konsult linus eriksson på Adster

Linus Eriksson

VD & GOOGLE ADS-SPECIALIST

Google Ads Starter

Perfekt för dig som vill komma igång
3 495 kr/mån Ingen bindningstid*
 • Standard Search-setup
 • Löpande annonsproduktion
 • Löpande optimering
 • Tillgång till rapporteringspanel
 • Muntliga genomgångar
EFFEKTIV

Google Ads i tre enkla steg

1. Analys

Först och främst ägnar vi tid åt att förstå ert företag, era mål och er målgrupp. Vi analyserar ev. tidigare Google Ads-data för att ta reda på vad som har fungerat och vad som behöver förbättras.

2. Strategi

Baserat på vår förståelse av ert företag utvecklar vi en skräddarsydd Google Ads-strategi som inkluderar noggrant utvalda sökord, annonskopia, budstrategi och förslag på landningssidor.

3. Optimering

Till sist går er Google Ads-kampanj live! Vi övervakar kontinuerligt resultaten och gör optimeringar för att säkerställa att ni får ut så mycket som möjligt av er investering.

Vad våra kunder säger

Yasmine

⭐⭐⭐⭐⭐
"Riktiga proffs på Google Ads! Vi har arbetat med Adster i över ett år nu och enligt oss är dem en av Sveriges vassaste byråer. Vi har även fått mängder med tips om hur vi kan öka vår konvertering."

Åsa

⭐⭐⭐⭐⭐
"Bästa digitalbyrån! Vi på Psykoterapi Kabinett har provat flera innan Adster och är supernöjd. Linus är så proffsig på det han gör. Rekommenderas varmt!"

Jonas

⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag har använt mig av Adster i ett par månader nu och är väldigt nöjd med resultaten. Fått hjälp med att öka lokala närvaron med sökmotoroptimering och generera fler leads från Google annonsering!"

Max

⭐⭐⭐⭐⭐
"Vi har jobbat med Adster i över ett år nu och är mer än nöjda med resultaten. Suverän svarstid när man har några frågor eller funderingar. Rekommenderar Linus på Adster alla dagar i veckan."

Jack

⭐⭐⭐⭐⭐
"Adster är ett mycket seriöst och proffsigt företag som verkligen vill kunden väl. Deras expertis inom SEO och Google Ads har lett till mätbara framsteg för vårt företag. Jag är mycket nöjd och ser fram emot att fortsätta vårt långsiktiga samarbete."

Malin

⭐⭐⭐⭐⭐
"Efter att testat flera olika byråer så kan jag säga att Adster är bästa valet för SEO och Google Ads. Bra kommunikation och Linus vet verkligen vad han håller på med. Rekommenderar Adster till alla som vill ta sin Google marknadsföring till nästa nivå!"

Mattias

⭐⭐⭐⭐⭐
"Vi har kört med Linus på Adster nu ett tag och vi är mer än nöjda med deras arbete. Vi får löpande uppdateringar i hans arbete och framstegen på våra sociala kanaler. Allt känns helt transparent och inga konstigheter. Jag kan verkligen rekommendera Adster."

Bilal

⭐⭐⭐⭐⭐
"Vi rekommenderar Adster varmt och helhjärtat! Från första stund var vi imponerade av deras professionalism och expertis. Linus hjälpte oss att skapa en hemsida som inte bara var vacker att titta på, utan också funktionell och effektiv. Designen är riktigt snygg, modern och reflekterar precis vår företagsvision."

Sofie

⭐⭐⭐⭐⭐
"Adster is very familiar and professional. Helps you understand in your own language and strives for the results you are looking for. Very quick to respond. Recommended."

Google Ads paket & priser

Upptäck våra skräddarsydda Google Ads-paket som är utformade för att passa ditt företags behov. Oavsett om du är en tjänsteleverantör eller en e-handelsbutik kan vi hjälpa dig att nå dina mål.

Google Ads Starter

Perfekt för dig som vill komma igång
3 495 kr/mån Ingen bindningstid*
 • Standard Search-setup
 • Löpande annonsproduktion
 • Löpande optimering
 • Tillgång till rapporteringspanel
 • Muntliga genomgångar
EFFEKTIV

Google Ads Business

Perfekt för etablerade företag
6 495 kr/mån Ingen bindningstid*
 • Fullständig Search-setup
 • Fullständig Shopping el. Display
 • Löpande annonsproduktion
 • Löpande optimering
 • Tillgång till rapporteringspanel
 • Muntliga genomgångar
Populär

Google Ads Advanced

Perfekt för tillväxt och komplexa setups
9 495 kr/mån Ingen bindningstid*
 • Fullständig Search-setup
 • Fullständig Shopping-setup
 • Fullständig Display-setup
 • Löpande annonsproduktion
 • Löpande optimering
 • Tillgång till rapporteringspanel
 • Muntliga genomgångar
Max

Varför behöver jag en Google Ads specialist?

Dåligt optimerad Google annonsering leder det till dyra klick, låg synlighet och dålig försäljning. Därför behöver du en Google Ads-specialist som hanterar dina annonser på rätt sätt så att din försäljning ökar och ditt företag växer.

Upptäck våra kunders resultat med Google Ads

Många byråer och så kallade ”experter” lovar guld och gröna skogar, men hos oss är det faktiska resultat som räknas 👇

2.72 miljoner i försäljning genom Google Ads

Vad kostar det att annonsera på Google?

Det är ingen hemlighet att Google Ads är ett av de bästa sätten att få kunder på, eftersom användaren aktivt söker efter det du erbjuder och du betalar bara när någon klickar på din annons.

Men det gäller att man skapar och hanterar annonserna på rätt sätt för att få bästa möjliga resultat.

Så vad kostar Google Ads?

För att det ska bli så enkelt som möjligt så har vi skapat en video som tar dig igenom de viktigaste faktorerna som påverkar kostnaden per klick.

Om du behöver hjälp av en Google Ads-byrå som sköter allt detta åt dig, är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer eller komma igång? Ring oss på 010-4912909 eller fyll i formuläret så återkommer vi inom 24h.