Landningssidor som genererar leads och ökar er försäljning

Vi hjälper företag med effektiva landningssidor som är optimerad för att konvertera besökare till potentiella kunder.

Exempel på en bra landningssida som är byggd i WordPress.
Landningssidor till företag för både mobil och dator som har hög konverteringsgrad.

Få hjälp med en landningssida som konvertar

Vi skapar skräddarsydda, prisvärda landningssidor som är optimerad för att konvertera besökare till potentiella kunder. Oavsett om du erbjuder tjänster eller säljer produkter, så hjälper våra landningssidor öka din konverteringsgrad.

  • Driva försäljning och öka antalet nya kunder.

  • Öka din konverteringsgrad med en målinriktad landningssida.

  • Förbättra dina resultat och öka din lönsamhet.

Landningssidor som skapar resultat

Så här skapar vi landningssidor

1. Analys & strategi

Vi startar alla projekt med en genomgående och transparent dialog med er som kund.

2. Design

Vi skapar en design för er hemsida, utifrån era önskemål eller grafiska profil.

3. Produktion

Vi skapar en optimerad landningssida som konverterar i WordPress.

4. Lansering

Vi lanserar er landningssida på din domän, vilket gör den tillgänglig för alla besökare.

Landningssidor i WordPress

Vad ingår i en landningssida från Adster?

En landningssida från Adster innehåller allt du behöver för att locka potentiella kunder och öka konverteringarna. Våra landningssidor är optimerade för att öka konverteringsgraden och ranka högt på Google och andra sökmotorer, vilket leder till ökad trafik på din hemsida. Dessutom är våra landningssidor utvecklade för att vara snabba och användarvänliga, vilket förbättrar användarupplevelsen för besökarna.

Vi inkluderar också verktyg som Google Analytics, Google Search Console och SEO-verktyg, för att hjälpa dig att spåra dina resultat och optimera din marknadsföring. Låt oss hjälpa dig att skapa en effektiv landningssida för ditt företag.

Varför välja landningssida från Adster?

Responsiv design

Optimerad landningssida för alla enheter inklusive mobilanpassad design.

UX & Interaktionsdesign

Förbättra användarupplevelsen med optimerad landningssida.

Sökmotorvänlig

Sökoptimerad landningssida för bättre sökmotorresultat och högre synlighet.

Över 10 år i branschen

Erfarenhet och expertis som garanterar kvalitet.

Google Partner

Adster är en webbyrå som är certifierad Google Partner.

5.0 i omdöme

Vi strävar efter att tillhandahålla en högkvalitativ tjänst.

Linus på Adster som erbjuder billigaste hemsida
Linus Eriksson, Google Ads & WordPress-expert

Möt din personliga WordPress-specialist från Norrland

Adster har en erfarenhet på över 10 år inom områdena WordPress, Google Ads, SEO och konverteringsoptimering. Vi har framgångsrikt hjälpt både små och stora företag att etablera sin närvaro online, och arbetat med allt från mindre tjänsteföretag till välkända varumärken i Sverige.

Vi är stolta över att erbjuda personlig service med en dedikerad Google Ads- och WordPress-specialist från Norrland som din personliga kontaktperson. Detta ger dig trygghet och tillit att alltid ha en pålitlig och erfaren partner vid din sida. Oavsett om du vill öka din synlighet på Google eller skapa en landningssida så är vi här för att hjälpa dig att nå dina mål online.

Behöver du en landningssida till företaget?

Vanliga frågor kring landningssidor

Nedan har vi listat vanliga frågor och svar om landningssidor. Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss.

En landningssida är en specifik webbsida som skapats för att locka besökare till en webbplats och konvertera dem till potentiella kunder. En väl utformad landningssida kan göra skillnaden mellan att en besökare stannar på din webbplats och blir en kund eller att de lämnar och söker efter en annan webbplats som bättre uppfyller deras behov.

En landningssida är en av de mest använda teknikerna inom digital marknadsföring. Genom att använda en landningssida kan du skapa en mer effektiv marknadsföringskampanj genom att fokusera på en specifik produkt, tjänst eller erbjudande och rikta in dig på en specifik målgrupp. På så sätt kan du öka chansen att konvertera besökare till kunder.

En landningssida är viktig eftersom den är en direkt koppling mellan ditt företag och din potentiella kund. När en besökare klickar på en annons eller sökresultat och hamnar på din webbplats är det viktigt att de snabbt kan se vad ditt företag erbjuder och varför de ska välja just dig.

Genom att skapa en landningssida som är specifik för din marknadsföringskampanj kan du öka konverteringsgraden eftersom besökaren snabbt och enkelt kan se vad som erbjuds och vad de ska göra för att ta del av erbjudandet. En landningssida kan också hjälpa till att öka din sökmotoroptimering (SEO) eftersom en väl utformad landningssida kan leda till ökad trafik till din webbplats.

En effektiv landningssida bör innehålla en tydlig och enkel beskrivning av vad ditt företag erbjuder och varför det är unikt. Det bör också finnas en tydlig CTA (Call to action) som leder besökaren vidare till att göra ett köp eller ta kontakt med företaget. En landningssida bör också vara enkel att navigera och innehålla relevanta bilder eller videor som stödjer ditt erbjudande.

För att öka chansen till konvertering bör du också överväga att använda social proof, det vill säga visa upp positiva recensioner eller betyg från tidigare kunder. Det kan också vara effektivt att inkludera en call-to-action längst ner, till exempel ett formulär eller en ”ringa-knapp” som uppmanar besökaren att agera direkt.

Vi erbjuder landningssidor till ett överkomligt pris som passar de flesta budgetar. Våra landningssidor kostar från 4990 kr och du kan vara säker på att du får hög kvalitet och professionell design för dina pengar.

Att bestämma om man ska använda en hemsida eller en landningssida kan vara en viktig fråga för din online-närvaro. Båda har sina egna fördelar och nackdelar, och det är viktigt att du väljer den bästa alternativet för din specifika situation.

En hemsida kan fungera som en centraliserad plattform där besökare kan lära sig mer om ditt företag och interagera med dig på olika sätt. Å andra sidan är landningssidor optimerade för att konvertera besökare till kunder genom att fokusera på ett specifikt erbjudande eller produkt. Det bästa alternativet beror på dina mål och vad du vill uppnå med din online-närvaro.

På Adster är vi medvetna om att tiden är viktig för våra kunder, och vi strävar alltid efter att leverera våra landningssidor så snabbt som möjligt. Vanligtvis tar det oss bara en vecka att leverera en landningssida till våra kunder. Vi förstår att snabbhet är viktig för att maximera avkastningen på din investering, och därför arbetar vi hårt för att se till att våra kunder får sina landningssidor så snabbt som möjligt.

Kontakta oss idag för att beställa din egna landningssida och få ut det mesta av försäljning.

Ja, vi erbjuder tjänster inom Google Ads, Sökmotormarknadsföring (SEM) och Sökmotoroptimering (SEO). Kontakta oss på Adster idag för ett prisförslag.

Få ett prisförslag

Vi gör en individuell bedömning utifrån dina behov. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett skräddarsytt förslag!

small_c_popup.png

Redo för nästa steg?

Kontakta oss om du vill veta mer om oss och våra tjänster.