Köpa hemsida till företaget?

Vill du köpa hemsida till företaget? Vi bygger användar- och sökmotorvänliga hemsidor i WordPress som konverterar och rankar dig högt på Google.

Vi bygger WordPress hemsidor som konverterar

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Som företagare är det viktigt att synas på Google för att nå och konvertera fler potentiella kunder.

Genom att köpa en hemsida från Adster får du en professionell och användarvänlig hemsida som ökar din försäljning och genererar fler leads. Alla våra hemsidor är optimerad för sökmotorer, vilket innebär att dina kunder enkelt hittar dig på Google.

Våra hemsidor är lätt att ändra och utveckla, vilket gör att du kan anpassa din hemsida till dina förändrade affärsbehov. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda lösningar och kompetent teknisk support, så du kan vara säker på att din hemsida alltid är i toppskick och ger ditt företag den synlighet som krävs för framgång.

Hemsidor som skapar resultat

Så här ser vår process ut

1. Analys & strategi

Vi startar alla projekt med en genomgående och transparent dialog med er som kund.

2. Design

Vi skapar en design för er hemsida, utifrån era önskemål eller grafiska profil.

3. Produktion

Vi skapar en användar- och sökmotorvänlig hemsida i WordPress.

4. Lansering

Vi lanserar er hemsida på din domän, vilket gör den tillgänglig för alla besökare.

Linus på Adster - SEO-byrå i Östersund
Linus Eriksson, Google Ads & WordPress specialist

Möt din personliga WordPress-expert

Adster är en certifierad Google Partner 2023, vilket innebär att vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom sökmotoroptimering, Google Ads och konverteringsoptimering.

Vi hjälpt både mindre och större företag att lyckas med sin digitala närvaro. Bland våra kunder finns både mindre tjänsteföretag och några av Sveriges största varumärken.

Genom att samarbeta med Adster får du jobba med en erfaren Google Ads och WordPress specialist från Norrland, som kommer att vara din personliga kontaktperson hela vägen.

Garanterade toppresultat i Google Pagespeed

Sidhastighet har blivit avgörande för webbplatsens rankning i sökmotorer. Men, många konkurrerande webbyråer missar att förstå vikten av detta. På grund av vårt tekniskt avancerade ramverk, kan vi garantera att er webbplats kommer att nå en hög sidhastighet och därmed en bättre rankning i sökresultaten. Kanske är vi ensam webbyrå i Sverige om det?

page speed insights köpa wordpress hemsida till företag

Varför välja hemsida från Adster?

Responsiv design

Optimerad webbplats för alla enheter inklusive mobilanpassad design.

UX & Interaktionsdesign

Förbättra användarupplevelsen med optimerad UX-design.

Sökoptimerad hemsida

Sökoptimerad hemsida för bättre sökmotorresultat och högre synlighet.

Över 10 år i branschen

Erfarenhet och expertis som garanterar kvalitet.

Google Partner

Adster är en webbyrå som är certifierad Google Partner.

5.0 i omdöme

Vi strävar efter att tillhandahålla en högkvalitativ tjänst.

Vill du köpa en hemsida till företaget?

Vanliga frågor och svar

Nedan har vi listat vanliga frågor och svar om att köpa WordPress hemsidor. Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Enligt oss ligger priset på en bra hemsida mellan 15 000 – 25 000 kr. Priset beror såklart på syftet med hemsidan, om den kräver avancerade funktioner blir den mer kostsam men en enklare hemsida för produkter eller tjänster behöver inte kosta en förmögenhet.

Faktorer som påverkar priset på en hemsida inkluderar:

  • Antalet sidor: Ju fler sidor en hemsida har, desto mer tid och arbete krävs för att utveckla och designa dem, vilket påverkar det totala priset.
  • Funktioner: Olika typer av funktioner, såsom säkerhetssystem, interaktiva formulär, e-handel, sociala medier, integration, etc., kräver olika mängder av tid och teknisk expertis för att utveckla, vilket påverkar priset.
  • Grafisk profil: En unik och anpassad grafisk profil som skapas av en designer tar mer tid och arbete att utveckla, vilket leder till ett högre pris jämfört med en mer enkel profil.
  • Support och hantering: Kostnader för efterbehandling och underhåll av hemsidan, inklusive uppdateringar och säkerhetsrutiner, måste också beaktas.
  • SEO: Optimering för sökmotorresultat, såsom sökordsanalys, sidoptimering, länkbygge, etc. kan också kräva extra tid och arbete och påverkar priset.
  • Copywriter: Om kunden behöver hjälp med att skapa innehåll för hemsidan, kan det inkludera användandet av en copywriter, vilket leder till ytterligare kostnader.
  • Domännamn och webbhotell: Kostnader för registrering och hosting av en domän.
  • SSL certifikat: En SSL-certifikat är nödvändig för att säkerställa säkerheten för hemsidan och besökarna, vilket leder till ytterligare kostnader.
Få ett prisförslag

Vi gör en individuell bedömning utifrån dina behov. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett skräddarsytt förslag!

small_c_popup.png

Redo för nästa steg?

Kontakta oss om du vill veta mer om oss och våra tjänster.