Google Partner

Adster är en certifierad Google Partner som hjälper företag att öka sin synlighet online, och nå nya målgrupper på Google.

Linus på Adster - Google Partner
Linus Eriksson, Google Ads Mananger

Möt din personliga Google Ads-expert

Genom att samarbeta med Adster får du jobba med en certifierad Google Ads-expert från Norrland som kommer att vara din personliga kontaktperson och rådgivare under hela samarbetet.

Våra resultat talar för sig själv

Varför ska jag välja Adster?

Ingen bindningstid

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Ingen uppstartskostnad

Fast månadsavgift

Över 10 år i branschen

Google Partner

5.0 i omdöme

Vanliga frågor kopplat till Google Partner

Nedan har vi listat vanliga frågor och svar om att arbeta med Adster och om Google Partner. Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss.

En Google Partner är ett företag som möter de olika krav som Google ställer för att bli en certifierad partner för Googles annonsplattform. Google Partners har tillgång till exklusivt innehåll och verktyg från Google.

Fördelarna med att vara en Google Partner inkluderar tillgång till exklusiva verktyg och tekniker från Google, möjlighet att delta i utbildningar och event, samt möjlighet att visa upp certifieringen för att visa på kompetens inom området.

För att bli en Google Partner måste ett företag uppfylla vissa kriterier såsom:

  • Uppnå en optimeringsgrad på minst 70%
  • Öka kundens tillväxt och spendera minst 100 000 kr inom 90 dagar i Google Partners-förvaltarkonto
  • Företaget måste också genomgå en certifiering och upprätthålla en viss nivå av kompetens genom att delta i utbildningar och event.

Adster som certifierad byrå ger dig som kund hos oss många fördelar i er annonsering på Google. Några av de viktigaste fördelarna är:

  • Avancerad support från Google Ads: Som Google Partner har vi tillgång till en mer avancerad support från Google Ads, tillgänglig dygnet runt. Detta kan vara mycket värdefullt om vi stöter på problem med annonseringen.
  • Tillgång till betaversioner av nya funktioner: Våra kunder får tillgång till nya funktioner i Google Ads tidigare än andra annonsörer, vilket ger er möjlighet att vara ett steg före.
  • Utökade insikter: Google delar regelbundet med sig av utökade insikter kring kundbeteenden och branschtrender, vilket ger oss möjlighet att bättre förstå och optimera er annonsering.”

Vi kan vanligtvis komma igång med Google Ads omedelbart. När vi har fått information om ditt företag och dina mål, kan vi börja uppstartsprocessen för din annonskampanj.

Kontakta oss för att kickstarta din annonsering idag!

Få ett prisförslag

Vi gör en individuell bedömning utifrån dina behov. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett skräddarsytt förslag!